Σημαντική ενημέρωση: Οι ημερομηνίες του ITF MT100 άλλαξαν!
Προσοχή σε όλους τους λάτρεις του τένις! Οι ημερομηνίες του τουρνουά τένις ITF MT100 που θα διεξαχθεί στο Egalite Club στο Βόλο άλλαξαν. Οι νέες ημερομηνίες είναι 25-28 Ιουνίου. 🗓️
Ετοιμαστείτε να ξεδιπλώσετε τις ικανότητές σας και να ανταγωνιστείτε με παίκτες από όλο τον κόσμο σε αυτό το πολυαναμενόμενο τουρνουά! Το τουρνουά είναι ανοιχτό για συμμετέχοντες ηλικίας 30 έως 80 ετών και όλων των επιπέδων.
Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 21 Ιουνίου, οπότε μη χάσετε αυτή την απίστευτη ευκαιρία να λάβετε μέρος σε ένα αθλητικό υπερθέαμα! Εξασφαλίστε τη θέση σας σήμερα και ετοιμαστείτε να αναδείξετε το ταλέντο και το πάθος σας για το παιχνίδι.
Αλλά αυτό δεν είναι όλο! Έχουμε ετοιμάσει ένα αποκλειστικό πάρτι μόνο για τους συμμετέχοντες του τουρνουά στις 26 Ιουνίου 2023. Είναι η ιδανική ευκαιρία να ξεκουραστείτε, να γιορτάσετε και να συνδεθείτε με τους συμπαίκτες σας μετά τους συναρπαστικούς αγώνες στο γήπεδο.
 Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα αναμνηστικό μπλουζάκι του τουρνουά και θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν συναρπαστικά βραβεία.
 Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει, οπότε κλείστε γρήγορα τη θέση σας!
Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε το μοναδικό σας προφίλ iPIN και να εγγραφείτε στο τουρνουά:
Βήμα 1: Δημιουργήστε ένα προφίλ iPIN στη διεύθυνση https://ipin.itftennis.com/registration/sign-up
Βήμα 2: Επιβεβαιώστε τη διεύθυνση email σας.
Βήμα 3: Επιλέξτε την επιλογή “ITF World Tennis Masters Tour”.
Βήμα 4: Συνεχίστε με τη διαδικασία εγγραφής.
Βήμα 5: Αποδεχθείτε την πολιτική απορρήτου.
Βήμα 6: Στο Ημερολόγιο του Τουρνουά (που βρίσκεται στο αριστερό μέρος της οθόνης), αναζητήστε την ημερομηνία “25-28 Ιουνίου MT100-Volos” και πατήστε enter.
Βήμα 7: Επιλέξτε την κατηγορία στην οποία θέλετε να συμμετάσχετε και κάντε κλικ στο “Επιβεβαίωση”.
Βιαστείτε, καθώς οι εγγραφές θα κλείσουν στις 21 Ιουνίου ή όταν συμπληρωθούν όλες οι θέσεις.
Η αντίστροφη μέτρηση για το Τουρνουά Τένις ITF MT100 έχει ξεκινήσει. Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί, έτοιμους να δημιουργήσετε αξέχαστες στιγμές και να γιορτάσετε την αγάπη για το παιχνίδι!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *