Το Egalite Club, ο κορυφαίος προορισμός για τους λάτρεις του tennis και του padel, διοργάνωσε και φιλοξένησε με απόλυτη επιτυχία τα πιο συναρπαστικά τουρνουά του Απριλίου. Για τρία συνεχόμενα Σαββατοκύριακα, η καρδιά του αθλητισμού χτυπούσε στον Βόλο και τα Egalite Open Tennis & Premium Padel Tournaments by Onehealth. Κύρια χαρακτηριστικά των διοργανώσεων ήταν οι συναρπαστικοί αγώνες, η εορταστική ατμόσφαιρα και οι αξέχαστες στιγμές, εντός και εκτός γηπέδων.

 

Τα τουρνουά, τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε τρία συνεχόμενα, γεμάτα δράση Σαββατοκύριακα, ανέδειξαν τα καλύτερα ταλέντα στο padel και το tennis, προσελκύοντας παίκτες και θεατές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Οι επικές αναμετρήσεις των παικτών στο γήπεδο και οι ένθερμοι πανηγυρισμοί των θεατών που έδωσαν δυναμικό παρών όλες τις ημέρες των αγώνων, ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν τον Απρίλιο στο Egalite Club.

 

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την επιτυχία των τουρνουά. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε καταπληκτικούς αγώνες με πρωτοκλασάτους παίκτες και να ζήσουμε τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι θεατές που έσπευσαν από κάθε γωνιά της χώρας. Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν, αθλητές, θεατές, το προσωπικό του Egalite Club και βέβαια τους χορηγούς μας. Καθένας έβαλε το δικό του λιθαράκι σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Συγχαρητήρια στους νικητές και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο τουρνουά!”, δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούτσικος, ιδιοκτήτης του Egalite Club.

 

Το Egalite Open Premium Padel Tour by Onehealth, από τις 5 έως τις 7 και από τις 12 έως τις 14 Απριλίου, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον παικτών και θεατών με τους αγώνες που διεξάγονταν ταυτόχρονα στα 4 γήπεδα. Η δράση χτύπησε κόκκινο με τη στρατηγική δεινότητα και τα χτυπήματα ακριβείας να ενθουσιάζουν το κοινό. Παράλληλα, Egalite Open Tennis Tournament by Onehealth από τις 19-21 Απριλίου, συγκέντρωσε για ακόμα μια φορά την αφρόκρεμα των παικτών από πολλές περιοχές της χώρας, οι οποίοι προσέφεραν μοναδικό θέαμα και συναρπαστικά ράλι.

 

Η δράση όμως δεν περιορίστηκε στις γραμμές των γηπέδων. Το Egalite Club προσέφερε στους παρευρισκόμενους μια εορταστική ατμόσφαιρα και όλες τις ανέσεις που αναζητούσαν. Τα αποδυτήρια, το γυμναστήριο, η καφετέρια με πλούσια ποικιλία ροφημάτων, γευμάτων και ποτών, το μπιλιάρδο και αγώνες από πρωταθλήματα όλου του κόσμου αλλά και ο ειδικά σχεδιασμένος χώρος για τους μικρούς φίλους, προσέφεραν στους αθλητές και τους θεατές ότι χρειάζονταν για να απολαύσουν ανεμπόδιστοι τα τουρνουά και να ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Οι απονομές των επάθλων και το πάρτυ που ακολούθησε μετά το τέλος του τουρνουά tennis, με μουσική, barbeque και εορταστική ατμόσφαιρα, με τους παίκτες να ανταλλάσσουν πειράγματα, φιλοφρονήσεις και να μοιράζονται εμπειρίες από τους αγώνες, ήταν το ιδανικό κλείσιμο των τουρνουά που θα μείνουν στην ιστορία του Egalite Club.

 

Το Egalite Club ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς, για την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη στην διοργάνωση των τουρνουά, όπως και τον Ερυθρό Σταυρό και τους διασώστες του διέθεσε για την κάλυψη των αναγκών αθλητών και θεατών. Ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας.

 

Title sponsors: One Health – Άνασσα Γενική Κλινική &  Κλινική Άγιος Γεώργιος

Gold Sponsors: REMAX Δομή Βόλος / Perrier

Silver Sponsors: WOODWARE / Σεραφείμ Μαουσίδης ηλεκτρικές εγκαταστάσεις / Inpresso / Νάνος Νίκος / Grappa Vino & Aperitivo / Κάβα Πασχούδη

Official Sponsors: Φιλομήλα / Vending Systems-Zarkadas

Media Sponsors: Kiss 98 / ΡΑΔΙΟ ΒΕΡΑ / POWER 100.2 / Lampsi 88,6

 

Ραντεβού στο επόμενο τουρνουά!

 

Δείτε φωτογραφίες:

Open Tennis Official photos

https://drive.google.com/drive/folders/14holT_mvw8nZZc30T6HNhfzctO5MXjr7?usp=sharing

 

PPT Official Photos

https://drive.google.com/drive/folders/1OcfBzskkuVwFo9LNGUHmch04F6-Is_bH?usp=sharing

 

Egalite Club

Δοξοπούλου 33, Βόλος

2421065805 – 6981122022

Egaliteclub.gr

info@egaliteclub.gr

facebook.com/egaliteclubgr

instagram.com/egalite_club

Youtube: Egalite Club

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *