ΓΗΠΕΔΑ
Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν 10 ανοικτά γήπεδα πλήρως ηλεκτροφωτιζόμενα εκ των οποίων

  • 4 νέα γήπεδα επιστρωμένα με συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας τεχνολογίας,
  • ένα πλήρως ανακαινισμένο γήπεδο επιστρωμένο με νέας γενιάς συνθετικό χώμα,
  • ένα πολυγήπεδο greenset για mini tennis, badminton, pickle ball και ποδοβόλευ/foot tennis, με τοίχο ατομικής προπόνησης και
  • 4 ολοκαίνουρια γήπεδα padel επιστρωμένα με συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας τεχνολογίας.

< ΣΥΡΕΤΕ >
Δείτε αναλυτικά
4x Tennis Court
2 άτομα/4 άτομα
μοκέτα

Το club μας διαθέτει 4 γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς και είναι πλήρως ηλεκτροφωτιζόμενα με καινούριους προβολείς led που κάνουν το παιχνίδι ακόμα και το βράδυ διασκεδαστικό. Τα 4 αυτά γήπεδα βρίσκονται στην ίδια ροή δίπλα διπλά κατά την είσοδο στον χώρο μας.

Κράτηση γηπέδου
1x Tennis Court
2 άτομα/4 άτομα
χώμα

Το club μας διαθέτει ένα από τα λίγα γήπεδα συνθετικού χώματος πανελλαδικώς. Το συνθετικό χώμα είναι μια καινούρια τεχνολογία που βοηθά τους αθλητές να απολαμβάνουν την αγαπημένη μας επιφάνεια ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες. Το συγκεκριμένο γήπεδο καταφέρνει να συνδυάζει την εμπειρία του παιχνιδιού σε χωμάτινη επιφάνεια και τα χαρακτηριστικά του χλοοτάπητα όπου μπορεί να παίξει κανείς ακόμα και μετά από 30 λεπτά έντονης βροχόπτωσης.

Κράτηση γηπέδου
4x Padel Court
4 άτομα
μοκέτα

Στο club μας μπορεί κανείς να βρει 4 γήπεδα από το πιο δημοφιλές άθλημα των τελευταίων χρόνων Padel με panoramic view, όπου ο θεατής απολαμβάνει τη μέγιστη απόδοση θέασης χωρίς εμπόδια, με συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς και πλήρως ηλεκτροφωτιζόμενα.

Κράτηση γηπέδου
Το Egalite Club συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση πρωταθλημάτων και τουρνουά, μικρής και μεγάλης διάρκειας, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο με σπουδαία έπαθλα για τους νικητές. Αντίστοιχα τουρνουά διοργανώνονται και για το πιο ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα στην Ευρώπη , το Padel, το οποίο πρώτο το Egalite Club έφερε στη Θεσσαλία.

Οι ανακοινώσεις σχετικά με όλες τις διοργανώσεις και τα τουρνουά θα γίνονται μέσω του customized application του site αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του κλαμπ σε Facebook & Instagram, γι’αυτό μείνετε συντονισμένοι!